B&B

Wij verhuren: een slaapkamer met 2 persoonsbed en kleine woonkamer met 1persoons bed en slaap/ zitbank op de eerste verdieping, bereikbaar via een nieuwe houten trap, douche en toilet op de begane grond. Eigen voordeur, koelkast, koffiezetapparaat magnetron en waterkoker.
Koken is in een B&B helaas niet toegestaan, maar uit eten is hier gelukkig goedkoper dan boodschappen doen!! We weten vele eet-adresjes voor jullie
Via een trap in de eigen omheinde tuin bereik je een verdieping lager de gezamenlijke omheinde tuin en terras, waar men kan genieten van een uitgebreid ontbijt!

Informeer gerust naar onze andere logeermogijkheden!

WiFi aanwezigđź‘Ť

Kinderen vermaken zich op de trampoline,, tafelvoetbal, bergje klimmen, hutje bouwen, in het water, film kijken, ons reuze mikado spel (ook leuk voor papa en mama) en s’avonds bij het kampvuur: een worstje roosteren enz.👍

Een kinderbed kan overal bijgeplaatst worden!
Kinderstoelen en wandelwagen,
linnengoed( lakens, baddoeken enz. aanwezig.

Omdat onze tuin hoogteverschillen heeft, ( we zitten in de bergen he…) en daardoor hier en daar iets schuin afloopt, en er meerdere trappen zijn, is de B&B op dit moment wellicht nog niet heel geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn!

Bovengenoemde objecten zijn allen eenvoudig maar wel van alle benodigdheden voorzien!)
Vandaar onze aantrekkelijke huurprijs ( prijzen ) !

Tegen vergoeding is er de mogelijkheid mountainbikes en een scooter te gebruiken.
E-Bikes zijn te huur in een nabijgelegen plaats!

Wasmachine en droger aanwezig!

Ook een rit ter paard door de mooie natuur is mogelijk, je bereikt deze manege na een half uur autorijden.

Ivm de nieuwe privacy ( AVG) wet zijn wij verplicht het volgende te melden: Bij reservering van de B&B vragen wij van iedere gast een copie van het paspoort. De gegevens hierop moeten wij, net als iedere andere vakantieverblijf verhuurder, doorgeven aan het hoofdbureau van Politie in Asti. Na vertrek uit de B&B worden deze vernietigd! Op ons terrein buiten zijn camera’s aanwezig voor jullie en onze veiligheid.

Bedankt voor jullie begrip !

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close